Enough..?

Räcker det inte snart?? nu har jag haft ont i halsen i över 2 veckor.. förkylningen är bättre men jag är ju fortfarande lite snorig o är inte ligga pigg som vanligt.. det börjar bli väääääldigt jobbigt att inte va frisk.. jag har ju för fan varit sjuk hälften av året..
orka göra nån mat.. vet inte vad jag ska göra o är inte sugen på nått.. 
nu kanska ni förstår varför det inte blir så mkt inlägg från mig.. har ju INGET roligt att säga..


Hemma igen..

Då va begravningen över. Det va jättefint men det va jobbigare en vad jag trodde. man känner sig fortfarande lite låg.. men det va som sagt jättefint och det va en värdig avslutning på allt. det är först nu man kan börja gå vidare känns det som.. det går inte o göra förren begravningen har varit.
men som läget är just nu så har allt gått emot mig. allt som kan gå fel har gjort det så nu kan det bara bli bättre!? det har jag ju iofs trott ett tag men fel kan ju alla ha..
nu ska jag mysa med min lilla älskling. man får va tacksam för det tiden man har tillsammans..


Begravning..

då va det dags.. har inte kunnat sova i natt. eller ett par timmar har det blivit frammåt morgonkvisten men jag hade nog behövt ett par till.. det är aldrig kul med begravning. men för mig är inte jonny död än. det har inte sjunkit in än. är rädd för att allt kommer att släppa idag.

efter gårdagen så mår man ju som man gör.. jävla skitdag.. tur att man har så gulliga vänner som ringer o kollat hur man mår. TACK!!

nu måste jag fixa till mig lite..


torsdag..

imorgon är det dags för begravning. har inte en aning om vad jag ska ha på mig. hittar inget bra. får se om det blir stan en sväng senare. har ingen ork. sover så dåligt på nätterna eftersom att jag är täppt men ändå rinner näsan. jag är hostig o slemmig.. fan va jobbigt det är o va sjuk. o imorgon måste jag va frisk..
vi får väl se vad dagen bjuder på..


Stanna eller gå??

Inser du hur mkt du sårar mig. Alla ord, dina tomma blickar. Ditt sätt att tilltala mig.. Du får mig att känna mig så jävla värdelös. Att ha dig i mitt liv känns som en belastning. jag mår inte bra.. känns inte som att dy bryr dig om mina känslor det minsta lilla. jag vet inte hur länge till jag orkar..


Bekymmer..

Vad ska man ha på sig på begravningen?? Byxor, kjol, klänning? har inte en aning om vad jag ska ha på mig..


Nedräkning..

40 dagar kvar...


Alone..




jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv.. orkar inte mer..



Fan mä..

Nä, det blev ingen tur till mamma o fixa håret. istället har vi (läs martin) skottat utanför garaget och försökt skotta fram volvon. 1,5 timme tog det innan vi va klara. jag hjälpte dock till lite men jag orkade inte lika mkt som martin. men jag va helt slut, kall och blöt så jag hoppade att åka iväg. vi va ju tvugna vilket fall som helst att få loss bilen eftersom att martin ska ju jobba imorgon. då underlättar det ju en hel del att ha en bil.. vet inte vad som händer idag. är inte så sugen på att ge mig ut igen iaf.. som det låter på martin så blir det lite tvspelande. men vi får se hur det blir med det.. skulle inte va helt fel o sova middag.. är man förkyld har man rätt till det tycker jag..

men jag höll ju på o glömma. i natt va jag vaken o tittade på OS. jo, en gammal klasskompis är ju med o tävlar så självklart satt (låg) jag framför tvn o hejjade. o det gick ju faktiskt bra. men nattens tävling va inget som han räknade med medalj i utan det är nästa helg som det finns medaljchans. bara o hålla tummarna.

Nytt..

Då va det dags för en ny hårfärg igen.. förr färgade jag håret var o varannan vecka. men nu har jag blivit lite bekväm av mig o bryr mig inte lika mkt om att jag har fått utväxt.. det är ju lite jobbigt eftersom att håret är så långt. förr fixade jag ju allt själv men nu så behöver jag hjälp för att det ska bli bra.. för jag har ju hår till förbannelse.. orka göra nåt åt det.. lutar lite åt att klippa av det men jag vet inte hur jag vill ha det..
har ju itne bestämt mig för vilken färg det ska bli idag heller. inte mkt jag vet.. men jag ska väl packa ihop mina saker o gå ner o skotta..


OS kväll..

Fy va tråkigt det är när man inte mår bra.. näsan och halsen turas om att bråka.. så det har varit en ganska lugn dag. har haft gränsfall till feber och då är det ju bra o vila har jag hört.. blir desto mer o fixa i veckan..
efter melodifestivalen har vi tittat på film o nu blir det lite os..


Luft..

Då vaknar man idag o har lite svårt o andas. öppnar väskan för att ta fram bricanylen. nähä.. inte där.. lite lätt panik. var fan har jag lagt det?? så lite lätt uppstressad så börjar jag leta igenom mina andra väskor som jag byter mellan. i en av dom låg den.. puhhh.. känner mig trött o orkeslös. inte alls så pigg som jag hoppades på.. tog ändå tablett innan jag gick o la mig igår.. så det blir inget maratonlopp för mig idag.. tur att jag inte tävlar i OS...


Urk..

känner mig inte pigg idag. halsen bråkar o till o från försvinner rösten.. orkar inte bli sjuk nu.. skulle behöva semester. komma bort från allt ett tag..
ikväll är det ljusparty. finns såååå mkt fint men det kostar ju endel. så vi får sen om/vad som får följa med hem..
hoppas att ni får en bra dag. ska vila lite så jag orkar med kvällen..


Velig..

Det blev en trevlig stund hos stina. som alltid. känner mig ändå inte på topp. är bessviken. har gjort allt jag kan men det hjälper ju inte. kan ju inte ge upp nu. känner mig förvirrad om hur jag ska göra.. är väl lite inne på att testa nånting annat. för det är inte så kul att inte må bra. önskade att nån bara kunde berätta för mig hur jag ska göra.. jag är ju peppad till tusen men utan resultat så känns det hopplöst. har ju kört andra metoder förut som hr funkat såååå mkt bättre.. men jag ska fundera lite.. tror att allt kommer att bli bättre när allt lägger sig lite. när psyket kommer ifatt.. gud va förvirrad jag känner mig..

hur ska jag göra???


Vad är det för fel??

på morgonen när jag vaknar har jag ont i halsen. sen blir det bättre under dagen.. va fan håller jag på med under nätterna??
idag blir det som sagt ett besök hos stina o sen ska jag roa mig med att åka o handla!!!
har lite o fixa med nu på morgonen så vi hörs senare!!


Barn..

Tittade på familjen annorlunda. jag är så imponerad över att dom får ihop livet med så många barn. men om det är rätt mot barnen att skaffa så många låter jag va osagt.. för det går inte att komma undan att dom äldre barnen får ta ansvar för sina syskon. mer än vad jag tyckeratt dom skulle behöva..
idag har jag inte gjort annat än o vilat/sovit. men halsen känns faktiskt bättre! (peppar peppar..) så imorgon ska jag till fina stina o umgås med henne en stund. kan tänka mig att det blir en kaffe eller 2. ovanligt va?? ska bädda ner mig i sängen o titta färdigt på filmen som jag somnade ifrån häromdan..

sov gott allihopa!!


God morgon världen!

Hoppas att ni hade en bra alla hjärtansdag varesig ni firade den elelr ej. Som sagt så gör inte vi så stor grej utav det. men det blev en väldig mysig dag o kväll så det va skönt o sova ut i morse. Har haft lite ont i halsen ett par dagar men jag hoppas att lite vila ska göra susen. tänker ju inte bli sjuk nu.
Jaha. vad har dagen att bjuda på?? ska fixa lite mat till min kära sambo. han kommer hem på lunchen o äter så nåt ska jag väl fixa. sen ska jag nog lägga in lite musik på min nya mp3 spelare.
Nån som har förslag på nån bra musik??
vädret är ju itne det roligaste men en liten promenad skulle va skönt. jaja..

Hoppas att ni får en bra dag allihopa!


♥♥♥

OMG.. alla ♥-dag borde infalla lite oftare!!!


Alla ♥ dag..

Om det är nån som har missat det så är det Alla ♥ dag idag. Kan kännas lite överdrivet att man ska köpa grejer o så bara för att det står så i almenackan.. men men.. då jag är en sucker för hjärtan och liknande så klagar jag inte.. men varje år så säger jag till martin att vi inte ska köpa nåt men sen är det ju såååå svårt o hålla det. nåt litet kan ju va kul. så jag köpte en parfym till martin och så ska en annan present komma lite senare. som jag skrev igår så fick jag en skinnjacka av honom. tycker att den är alldelles för dyr o har varit inne på o lämna tillbaka den. men han tycker itne det. den är ju väldigt fin så jag kommer absolut att andvända den flitigt!!!
söndag som det är så har vi tvättstugan. väldigt romantiskt. martin sitter o spelar tv spel. så jag får väl gå ut o diska eller nåt..


Lördag..

Så va det lördag igen.. tiden går fort.. Idag va jag duktig o satte klockan o gick upp o duschade o fixade till mig lite. Hämtade upp mamma o va på stan redan kl 10. det ni.. har även hunnit med o handla på maxi o nu ska jag snart börja med maten. eller jag ska koka lite broccoli o värma upp dom sista biffarna.. måste komma på nåt tills ikväll bara. ska iväg om ett tag till martins gudmor. så jag ska plocka iordning på det som ska med till henne..

Har fått en alla hjärtansdagspresent av martin idag.. skämms nästan för att den är så dyr. fick en jättefin skinnjacka!!!
Min lilla älskling!!! den kommer att andvändas flitigt i vår!!


God kväll, god kväll..

Fy fan va trött jag är. När martin kom hem idag så tog jag bilen och åkte till maxi o hämtade ut mina paket. eftersom att jag hade beställt ihop med mamma och mia så åkte jag o lämnade deras grejer. mamma va hemma hos mia så jag åkte dit o drack lite kaffe och helt plötsligt va klockan ganska mkt. eftersom att vi skulle ner till multihallen på innebandy så insåg jag ganska snabbt att jag inte skulle hinna hem o äta. så jag åkte ist till östensons och köpte en påse nötter o lite vatten. men väl nere på innebandyn va jag inte så nötsugen. så när innebandyn väl va slut va det ganska skönt o komma hem o äta lite.. tycker lite synd om mig som fick äta broccoli en fredagkväll..
Tobbe följde med oss hem o killarna sitter nu o spelar tv-spel. själv är jag rätt så trött och har ont i huvudet. blir nog sängen snart..
imorgon blir det fullt upp.. så det blir nog lite klent med inlägg..

Natti Natti..


Ändrade planer..

Jaha.. det blev inte som jag hade tänkt idag. men det kan nog bli en bra dag iaf! Fina Stina kom hit förut på en kopp kaffe! Alltid lika trevligt. Donerade lite kläders som jag rensat ut. Lika gärna som att slänga dom..
Väntar på att min kära sambo ska sluta så att vi kan åka till Affären. har 3 paket o hämta ut och så behöver vi handla lite. men jag tar kanske handlingen imorgon ist.. det är ju innebandylek ikväll så det är ju brottom brottom.. vi ska ner o titta på Tobbe som spelar matchen innan. ska ta o göra mig iordning. kan ju inte åka i nattlinne o bajspådigbyxor.. världens fulaste men sååååå sköna..


God morgon!!

Nu tror ni ju säkert att jag nyss har klivit upp men jag har faktiskt varit vaken en bra stund.. hade lite småplanerför dagen men nu har dom kanske ändrats lite.. hum.. fick lite o tänka på.. jaja.. det är sånt som märks!

hoppas att ni får en bra dag allihopa! det tror jag att jag kommer att få♥


Finally..

Idag fick jag fingrarna ut a****t och har nu klippt Martin. Han såg förjävlig ut i huvudet på ren svenska.. men nu är det kortare iaf.. hoppas att han blev nöjd. hans hår är ju inte det lättaste o klippa. är helt övertygad om att natten han blev till hade hans föräldrar terkant med ett virvelmarsvin. dom har aldrig sagt emot när jag har delat med mig av mina teorier..
just nu är jag lite irriterad på mig själv. gjorde ostfyllda biffar smaksatta med örtagårdskrydda, sambal oelek och persilja. till det hade jag broccoli. så j*vla gott. men nu är jag sååå mätt att jag inte orka göra nåt mer ikväll. borde egntligen diska efter mig men det får vänta tills imorgon..
nu ska jag fortsätta mysa med martin innan han ska på innebandy..

(imorgon är det fredag.. HEEEEELG!!!!!)

I väntans tider..

sitter o väntar på att ett paket ska komma. enligt postens hemsida så lastades paketet på bilen som ska åka runt i stan vid 8.30 i morse så snart borde det vara här!!
ska kolla över lite vad vi ska äta i helgen innan jag tar mig bort till maxi. nåt kul måste vi ju komma på tills på lördag. förslag nån?? inget som tar allt för långtid att göra.. vill ju hinna med lite annat oxå ;)


Undrens tid är inte förbi..

Idag har jag varit iväg hela dan.. hade en jättetrevlig dag både hos Älva och på citygross.. blev även en kaffe hos stina innan det va dags att bege sig hem.
men väl hemma så blev jag glatt överraskad. martin hade varit duktig i morse o slängt sopporna. sen hade han även burit ut kartongerna med julpynt som stått i vardagsrummet. sånt gilar jag..
ska ta o lägga mig o läsa en stund. är jättetrött efter en lång dag..

natti natti..


Stress..

Är inte färdig än men sitter ändå här.. fy mig.. ska slänga på mig lite kläder, borsta tänderna o sen åka o hämta upp stina. sen bär det av till skänninge o hälsa på Älva. en tur till citygross ska det bli oxå!!
bästa att jag sätter fart!


Tisdag..

Förr så va jag så glad när det blev tisdag. Tisdagar va ju min dag. NCIS o husfruarna. Martin hade innebandy. Men lika roligt är det inte nu. Husfruarna börjar inte förrens i mars. o martin spelar innebandy på torsdagar.. helfel..
Nu på morgonen har jag sökt lite jobb o sen ska jag väl ta tag i resten av disken som jag inte tog igår..

Jaaaaaaaaaaaaaaa. nu kommer jag ju ihåg. Det är ju top gear ikväll! jag brukar inte va ett fan av bilprogram men top gear är ju såååååå bra!!!



Fan va bra jag är!!!

Ja, idag har jag diskat en hel del. har iofs en hel del kvar men jag är på gång. har plockat in mina tvättkläder. inte nog med det. jag har även rensat ut massa kläder som jag inte andvänder så endel ska slängas o endel ska jag kanske ge bort..
eftersom att jag har varit sååå duktig idag har jag nog gjort mig förtjänt av lite tacos ikväll!?
lika bra o fortsätta med diskandet så jag blir klar nån gång!!


Apa..

Har sovit gördåligt inatt.. känner mig inte ett dugg utvilad. vet inte riktigt vad dagen bjuder på men jag borde ta tag i o plocka in mina tvättkläder. urk.. varför ska alla måsten va sååå tråkiga för?? det finns ju så mkt annat som är roligare. men livet går ju inte ut på att ha kul tyvärr..
fint väder har vi ju iaf.. om man skulle orka sig ut på en promenad i em?? fortfarande finns ju problemet med skor. har ju inga skor jag kan gå i. Uggsen halkar jag ju bara i o kängorna får jag ont i fötterna av. o så blir jag ju blö av båda skorna.. kan det inte få bli vår snart??


Valp..

Ja, nu har vi varit hos plupp o tittat på han lilla valp. eller lilla o lilla.. hela 9 veckor ju.. men det va nog den fegaste hunden jag träffat..  men det blev lite kaffe o helt plötsligt hade ddet gått ett par timmar så vi va tvugna att åka hem till tvättstugan. fick med lite från maxi oxå.. för man glmööer ju alltid nåt när man handlar.. men nu ska vi nog klara oss ett par dagar till..
är lite hungrig men orkar inte göra nån mat.. vilken i-lands problem.

Söndag :(

hatar söndagar. det är så långt kvar tills det blir helg igen.. sen har man bara massa tråkiga saker o göra. måste göra matlåda till martin. vi har tvättstugan. MÅSTE klippa honom. det är väl typ 375:e gången jag skriver det men det blir ju fan aldrig av. han får väl börja med hästsvans eller nåt..
orkar inte göra nåt. jag är latast i hela världen. men när man sitter nergosad i soffan med älsklingen så känns inget annat speciellt viktigt..  <3
kan ev bli så att det blir en liten roadtripp idag med.. men det återstår o se..

Full rulle..

Den här dagen har passerat med rekordfart. Satte klockan på åtta i morse o lite efter nio var vi iväg. Älsklingen o jag tog en tur till Mariebergs köpcentrum idag. Så skönt o komma iväg bara vi o mysa lite. hittade mig en topp o martin en tröja. blev även lite småsaker.. det va ju inget speciellt som jag hade tänkt o titta på utan det va bara skönt o komma iväg o göra nåt annat.
efter en trevlig dag där inne så va det ganska skönt att komma hem.. har gjort lite kycklinggryta o nu blir det lite mys framför tvn!

Innebandy..

Jaha, då ska man snart ner till multihallen eller team sportiahallen om man föredrar det o vis sitt stöd. jag är den enda som kommer ner o hejjar på martin lag. det är väldigt sällan som nån av dom andra i lagets respektive dyker upp. nån kväll kan man väl "offra" för den man älskar?? jag känner det inte som en uppoffring. jag tycker att det är ganska kul. roligare är det ju när stina kommer. tobbe spelar i ett annat lag så nu kan vi hejja ihop på våra karlar o varandras. lite svårare när dom möter varandra.
om man delar ett liv ihop men har skillda intressen, är det inte normalt då att nån gång visa sitt stöd? det är ju lite som när jag sjöng i kören. när det va dags för oss att "uppträda" så brukade martin komma o lyssna. jag har svårt att se att om man ska leva ihop kan man inte leva varsitt liv. man måste engagera varandra lite. det är en jättebra grej att göra saker ifrån varandra men man kan ju ändå visa nåt intresse.. eller har jag fel??

bad day..

jaha.. helg. innebandy ikväll. vet inte vad som händer sen i helgen. har så mkt som vi behöver göra. men finns det nån ork?? iaf så MÅSTE jag klippa martin. han ser ju inte klok ut.. skulle ha gjort det igår. han hämtade upp mig hos stina o sen åkte vi till mc donalds fö att han hade fått några kuponger så han skulle äta där. så när vi kom hem satte han sig och åt o jag lagade omelett till mig. sen tittade vi på vänner och biggest loser. sen va det dags för martin o börja göra sig klar för att åka iväg o spela innebandy o när han kom hem va klockan för mkt. typiskt.. hoppas på att vädret är skapligt imorgon så att vi kan åka iväg då.. eller så åker jag själv. kanske behöver lite tid för mig själv?

går kanske o lägger mig igen.. jävla skitdag..

Smärta..

Idag är ingen rolig dag. fy fan va ont jag har.. krampar ner i benen.. har svårt att gå.. tur att jag inte har massa måsten idag. kan göra det jag orkar o känner för. måste bli bättre till helgen om vi ska kunna ta oss iväg.. känns lite meningslöst att åka om jag bara ska ha ont o knappt kan gå..
nu håller dom på skottar snö utnaför och det låter som att dom föröker att ta med sig huset oxå.. i det skick som vårat hus är så är det ju ingen omöjlighet..
undra när sambon kommer hem på lunch idag. skulle ha maten färdig.. jaja.. kanske bästa o höra med honom..

ÄNTLIGEN!!!

Nu har den förbannade mensen kommit.. intressesmurfarna måste bara hoppa runt nu men vad jag har väntat.. har ju inte haft nån sen 14 dec. o eftersom jag inte har varit gravid så tycker jag ju att mensen borde dyka upp som den skulle.. men inte då.. tror att det kan bero på att jag inte har mått/mår helt 100.. det har ju varit så förut att den har kommit sent.. men denhär gången så har jag ju räknat rätt.. i höstas va jag ju sur för att mensen va sen. men det gör ju inget om man räknar rätt. jag har ju lite längre menscykel än 3 veckor.. min ligger ju nästan på 5..
men det va ju inte bara om min mens jag skulle skriva om..
men om man känner för det så får man tycka lite synd om mig för jag har ju vääääldigt ont.. men bara om man vill.. är sugen på alllt men det går ganska bra.. isvatten funkar kanon. men det kanske bli värre??
martin blev ledig idag med.. när han satt o åt frukost ringde hans chef o sa att det va för kallt o snöigt så han kunde gå o lägga sig igen.. gött. så vi har legat o myst ihop på morgonen o spelat lite tvspel. skönt det med.. men nu orkar jag knappt resa mig. värker nåt så trint in i helvete i magen. kaffe skulle va gott..

Roadtripp..

Efter att jag kommit hem från stan idag slängde jag i mig lite mat och sen gick vi ner o skottade fram saaben.. peppar peppar så startade bilen. den behöver köras lite o ladda upp batteriet. förhoppningsvis räcker det. men jag vågar ju inte åka iväg själv med den.. för den är inte o lita på. så vi får ta med oss extrabatteriet ifall det stannar igen. så jag vet inte vart vi ska ta oss en tur till?? kanske en liten helgutflykt?? behöver ju kolla lite på kläder. jag vill ha en ny skjorta till martin till begravningen.. ska kanske lägga fram det lite fint till honom oxå??
iaf, så litade vi inte på saaben idag så vi har den i garaget nu så den får bort all is. sitället så tov vi volvon och åkte till martins farmor. man fick ju ett litet uppvaknande igår och man ska inte ta livt förgivet.. men lilla Dagmar blev så glad när vi kom. hjälpte henne o byta gardiner i köket o sen visade hon oss en pärm som hon hade fått. det va en släkting till henne som hade släktforskat o det fanns ner till 1500-talet. va ganska kul o se..
nu är vi iaf hemma o ska snart gå ut o laga lite omelett.. fy fan..
imorgon MÅSTE jag städa. ingen som kännet sig manad att komma hit o göra det åt mig??

Morron..

jag är ju sååå duktig. ska upp till stan medd stina o hon är snäll o kommer o hämtar mig. men tror ni inte att jag passar på att försova mig?? lyckat.. men jag va lika snabb som rallysnigeln o for in i duschen o sitter nu påklädd o ska bara borsta tänderna.. inte illa.. dock blir det varken smink eller nån fin frisyr.. men det har jag ändå ingen ork till..



Dagen..

Vaknade idag och hade en ganska ljus syn på livet. dethär skulle bli en bra dag.. men så fick vi telefonsamtalet som ändrade allt. även om det funnits med i tankarna så hade jag inte trott att det skulle gå så fort..

iaf så kom jag helt av mig och fick inget vettigt gjort. klädde mig och åkte hem till mamma en sväng. fixade lite och åkte o handlade till mormor. uppe hos henne blev det mat o sen tittade vi lite på kort. åkte o hämtade martin o åkte till det underbara stället ica maxi.. några hundra fattigare och en bil full av mat så bar det hemmåt. va sååå trött. känns som att allt inte riktigt har sjunkit in än..

nu blir det sängen.. natti natti

måndag..

... jag orkar inte.. det skulle ju bli en bra dag.. chock...


RSS 2.0